TYBAKKTOPPEN BOLIGOMRÅDE

Tomt nr 6 

Tomten blir flat og er ca 712 kvm. Vi foreslår følgende husmodeller: 

LINDÅS – når du vil ha alt på en flate

BRA 118m2

P-ROM 104m2

SOVEROM: 3

Pris fra kr 4 500 000 

Selve fasongen er med på å skape en lun og fin uteplass, siden huset har et lite utbygg på den ene siden. Inngangspartiet har et overbygg som er en forlengelse av taket.

Huset har også sportsbod praktisk plassert ved utgangsdøra. Det er i tillegg en egen inngang direkte til vaskerommet.

Ekstra takhøyde
Pulttaket gir ekstra takhøyde i stuen og oppholdsrommet, som er stort og romslig, med mange vindusflater som slipper inn godt med lys. Det er åpen løsning inn mot kjøkkenet, som likevel er skjermet. 

Fra kjøkkenet finner du inngang til et vaskerom og bod. Med sine tre soverom passer boligen like godt til en mindre familie, som til et par hvor barna har flyttet ut av redet.
Bildet er til inspirasjon og kan avvike fra endelige tegninger.

DRØBAKK – særegen fasade og god plassutnyttelse

BRA 179m2

P-ROM 124m2

SOVEROM: 4

Pris fra kr 5 150 000 

De smale, stående trepanelene, glassrekkverk og store vindusflater er med på å gi fasaden et særpreget uttrykk. En blanding av vertikale og horisontale vinduer gir fine detaljer.

Inngangspartiet har et praktisk overbygg som inkluderer en romslig sportsbod. Et perfekt sted for oppbevaring av alt fra sykler og ski til hageutstyr. Går du inn i huset kommer du først til et vindfang med garderobe. Deretter ledes du inn i det store, åpne oppholdsrommet som har kombinert stue- og kjøkkenløsning. Fra spiseplassen har du flott utsyn gjennom store vindusflater. Etasjen har også kombinert bad og vaskerom, og et mindre soverom/kontor.

Innholdsrik andre etasje

I andre etasje kommer du til en loftstue med utgang til balkong og ett bad. Her er det også tre romslige soverom, hvorav ett har walk-in-closet og direkte utgang til balkongen.

Bildet er til inspirasjon og kan avvike fra endelige tegninger.

SIGNATUR 305 – stor og moderne enebolig med god planløsning

BRA 208m2

P-ROM 165m2

SOVEROM: 4

Pris fra kr 5 735 000 

Signatur 305 er en moderne bolig med stram, spennende form og god planløsning som gir lyse og luftige rom.

Denne moderne eneboligen har en spennende og stram fasade med rene linjer og store vindusflater, som gir boligen et moderne designuttrykk. De to balkongene og terrassen har glassrekkverk hele veien rundt, som en spennende kontrast til den liggende huskledningen i tre. Samtidig ser du husets opprinnelige form gjennom det gjennomsiktige rekkverket.

Med totalt 208 m2, inkludert carport og sportsbod, har du rikelig med plass fordelt på fire soverom, et stort fellesrom med stue og kjøkken, egen tv-stue, to bad, eget vaskerom og flere boder.

Bildet er til inspirasjon og kan avvike fra endelige tegninger. Boligen blir omtegnet og tilpasses for flat tomt.

Signatur 303 -romslig enebolig med spennende miks av materialvalg

BRA 166m2

P-ROM 153m2

SOVEROM: 3

Pris fra kr 5 440 000 

Et spennende materialvalg med en miks av tre og glass gir dette huset et flott og moderne særpreg. Huset med 187 kvadratmeter i bruksareal går over to plan, og har egen carport, tre soverom, to balkonger, åpen stue- og kjøkkenløsning, to bad og separat vaskerom. 

Overbygd inngangspart og carport

Selve inngangen finner du i første etasje med et praktisk overbygg, som har åpen carport under og stor, lekker terrasse over. Her kommer du først inn i husets hvile- og avslapningssone med to soverom og en tv-stue, som også kan fungere som gjesterom eller ekstra soverom ved behov. Etasjen har også et bad og separat vaskerom, samt to boder. Den ene med inngang fra utsiden.

 

Åpen stue- og kjøkkenløsning og store vindusflater

Trappen fra hallen leder deg opp til det store fellesrommet, som er både lyst og luftig med åpen løsning mellom kjøkken og stue, og med en skrå himling over. De store vindusflatene gir god kontakt med omgivelsene og naturen rundt, mens de to balkongene inviterer til hyppig bruk i sommerhalvåret. På dette planet har du også en egen sone bestående av et stort soverom med eget walk-in-closet og kort vei til badet. Her har du alt du trenger på ett plan.

Bildet er til inspirasjon og kan avvike fra endelige tegninger.

Signatur 307 – med integrert carport og god lagring

BRA 205m2

P-ROM 152m2

SOVEROM: 4

Pris fra kr 6 150 000 

Husets fasade, med sin spennende form og moderne uttrykk røper at dette huset har både stil og særpreg. Stue og inngangsparti har en takhøyde på hele 2,7 meter, som er med på å skape en fantastisk romfølelse. 

Det totale bruksarealet er på 205 kvadratmeter, inkludert carport og sportsbod, og boligen har totalt fire soverom, eget walk-in-closet, to bad, vaskerom, stor loftstue og flott uteterrasse over carporten. Alle hovedfunksjoner er forøvrig samlet på grunnplanet, noe som gjør dette til en attraktiv bolig for alle livsfaser.

Integrert carport og godt med lagring
På den ene siden av huset finner du en integrert carport med stor, flott terrasse over. Denne har også en ekstra sportsbod innerst, for praktisk lagring av bildekk, ski og sykler, samt lett adkomst til terrassen via en trapp opp.

God takhøyde og alle hovedfunksjoner på ett plan
Selve inngangspartiet ligger på grunnplanet og har overbygg, siden andre etasje skaper et overheng uten søyler. Du kommer først inn i en romslig hall med både praktisk gjestetoalett og en teknisk bod. 

Herfra kan du enten bevege deg mot avslapningssonen og husets hovedsoverom, som både har eget walk-in-closet og et stort og lekkert bad. Eller du kan fortsette via en skyvedør, rett inn i den store stuen som har åpen løsning mot kjøkkenavdelingen. 

Loftsetasje med tre soverom, bad, bod og spennende loftstue

Går du tilbake til hallen, vil en trapp lede deg opp til husets loftsetasje. Her befinner det seg tre soverom til, eget bad, bod, og en spennende loftstue. Denne har på grunn av husets utradisjonelle form en skråvegg som stikker ut, og skaper et overheng over uteplassen på grunnplanet. Sammen med store, flotte panoramavinduer, som går fra gulv til tak, er stuen med på å sette sitt særpreg på huset. Dette signaturhuset er med andre ord et hus for deg som ønsker noe litt annerledes.

Bildet er til inspirasjon og kan avvike fra endelige tegninger.