TYBAKKTOPPEN BOLIGOMRÅDE

Tomt nr 8 

Tomten blir flat og er ca 515 kvm. Det må bygges med saltak. Vi foreslår følgende husmodeller: 

STRAND – lyst og luftig

BRA 108m2

P-ROM 99m2

SOVEROM: 3

Pris fra kr 4 610 000 inkl tomt

Strand er en moderne og praktisk enebolig på ett plan. Fasaden med både liggende og stående smale panel, gjør at boligen skiller seg ut.

Med store vindusflater og mønt himling i stue og kjøkken, blir dette huset lyst og luftig. Huset har en romslig entre, hvor man kan velge å gå til den private sonen, med tre soverom og bad. I oppholdsrommet finner man et stort og luftig rom med takhøyde og store vindusflater. Den karakteristiske himlingen skaper et flott rom med kjøkken og stue, og har god plass til både spisebord og sofakrok.

Peisen kan nytes fra kjøkkenet og stuen, og blir prikken over i’en når man kan nyte utsikten gjennom husets store vindusflater. Det er også skyvedør ut til hagen fra kjøkkensonen.

Bildet er til inspirasjon og kan avvike fra endelige tegninger.

NORSTRAND – med balkong og store glasspartier

BRA 156m2

P-ROM 128m2

SOVEROM: 3

Pris fra kr 5 390 000 inkl tomt

Nordstrand er en moderne bolig som er meget egnet for en smal tomt.

Utenfor stuen finner man en stor balkong som lett kan bli familiens yndlingsplass. Saltaket gir en utrolig romfølelse i inngangs-planet, med en takhøyde på opptil fire meter i en stor, åpen stue- og kjøkkenløsning. Store glasspartier slipper inn mye lys, samtidig som lange, smale vinduer og forskjøvede takflater gir huset et moderne uttrykk.

Bildet er til inspirasjon og kan avvike fra endelige tegninger. Boligen blir omtegnet og tilpasses for flat tomt.

BYÅSEN – et hus med en moderne vri

BRA 260m2

P-ROM 197m2

SOVEROM: 4

Pris fra kr 6 180 000 inkl tomt

Funksjonelt og åpent over to etasjer. Boligen er delt opp i soner hvorav en funksjonell bred gang går gjennom begge husets etasjer.

I inngangsplanet finner vi den private sonen med soverom, bad og et stort vaskerom som også fungerer som bi-inngang til boligen. Fellessonen er en åpen stue- og kjøkkenløsning med dobbelhøyde under tak. Her får du en ekstraordinær romfølelse som er helt unik. I andre etasje fungerer den brede gangen som et galleri som er åpent og lyst med mange bruksmuligheter, samt en inntrukken loftstue. Fra galleriet kan man se ned på kjøkken- og stuedelen. Etasjen rommer også to soverom og et bad.

Orginalt utrykk
Mønet på saltaket er forskjøvet i forhold til midten av taket. Dette gir boligen et moderne og originalt utrykk som gir rom for en større takhøyde i andre etasje.

Bildet er til inspirasjon og kan avvike fra endelige tegninger.

Tips: snu gjerne telefonen til liggende visning om du vil klikke deg inn på en tomt.