TYBAKKTOPPEN BOLIGOMRÅDE

Tomt nr 52 

Tomten blir flat og er ca 384 kvm. Det må bygges med saltak. Vi foreslår følgende husmodeller: 

NORSTRAND – med balkong og store glasspartier

BRA 156m2

P-ROM 128m2

SOVEROM: 4

Pris fra kr 5 590 000 inkl tomt

Nordstrand er en moderne bolig som er meget egnet for en smal tomt.

Utenfor stuen finner man en stor balkong som lett kan bli familiens yndlingsplass. Saltaket gir en utrolig romfølelse i inngangs-planet, med en takhøyde på opptil fire meter i en stor, åpen stue- og kjøkkenløsning. Store glasspartier slipper inn mye lys, samtidig som lange, smale vinduer og forskjøvede takflater gir huset et moderne uttrykk.

Bildet er til inspirasjon og kan avvike fra endelige tegninger. Boligen blir omtegnet og tilpasses for flat tomt.

ALTA – tradisjonelt, moderne og originalt

BRA 209m2

P-ROM 145m2

SOVEROM: 4

Pris fra kr 5 750 000 inkl tomt

Alta har et stramt og moderne uttrykk hvor trekledningen følger fasadene over i taket for å understreke formen på huskroppen. Med skarpe og rene linjer er denne boligen helhetlig og tydelig i sin form og uttrykk.

Alta har elementer av det tradisjonelle og gjenkjennelige, men er samtidig moderne og originalt. Takhøyden har mye naturlig lys. Stue og kjøkken ligger i 2. etasje, med en fantastisk takhøyde. Her slippes mye naturlig lys inn gjennom store glassflater. Herfra er det direkte utgang til en romslig, overbygget terrasse. Etasjen har også et funksjonelt walk-in-closet, bad og soverom.

I første etasjen kommer man direkte inn til en solid TV stue, med direkte utgang til et overbygget uteareal. Etasjen rommer også tre soverom, et større bad og vaskerom med bodplass. Alta er et hus med spennende løsninger som fungerer for mange.

Bildet er til inspirasjon og kan avvike fra endelige tegninger. Boligen blir omtegnet og tilpasses for flat tomt.

Tips: snu gjerne telefonen til liggende visning om du vil klikke deg inn på en tomt.