TYBAKKTOPPEN BOLIGOMRÅDE

Tomt nr 3 

Tomten blir flat og er ca 575 kvm. Det må bygges med flate tak / pulttak.  Vi foreslår følgende husmodeller: 

LINDÅS – når du vil ha alt på en flate

BRA 118m2

P-ROM 104m2

SOVEROM: 3

Pris fra kr 4 795000 inkl tomt

Selve fasongen er med på å skape en lun og fin uteplass, siden huset har et lite utbygg på den ene siden. Inngangspartiet har et overbygg som er en forlengelse av taket.

Huset har også sportsbod praktisk plassert ved utgangsdøra. Det er i tillegg en egen inngang direkte til vaskerommet.

Ekstra takhøyde
Pulttaket gir ekstra takhøyde i stuen og oppholdsrommet, som er stort og romslig, med mange vindusflater som slipper inn godt med lys. Det er åpen løsning inn mot kjøkkenet, som likevel er skjermet. 

Fra kjøkkenet finner du inngang til et vaskerom og bod. Med sine tre soverom passer boligen like godt til en mindre familie, som til et par hvor barna har flyttet ut av redet.
Bildet er til inspirasjon og kan avvike fra endelige tegninger.

DRØBAKK – særegen fasade og god plassutnyttelse

BRA 179m2

P-ROM 124m2

SOVEROM: 4

Pris fra kr 5 630 000 inkl tomt

De smale, stående trepanelene, glassrekkverk og store vindusflater er med på å gi fasaden et særpreget uttrykk. En blanding av vertikale og horisontale vinduer gir fine detaljer.

Inngangspartiet har et praktisk overbygg som inkluderer en romslig sportsbod. Et perfekt sted for oppbevaring av alt fra sykler og ski til hageutstyr. Går du inn i huset kommer du først til et vindfang med garderobe. Deretter ledes du inn i det store, åpne oppholdsrommet som har kombinert stue- og kjøkkenløsning. Fra spiseplassen har du flott utsyn gjennom store vindusflater. Etasjen har også kombinert bad og vaskerom, og et mindre soverom/kontor.

Innholdsrik andre etasje

I andre etasje kommer du til en loftstue med utgang til balkong og ett bad. Her er det også tre romslige soverom, hvorav ett har walk-in-closet og direkte utgang til balkongen.

Bildet er til inspirasjon og kan avvike fra endelige tegninger.

SIGNATUR 305 – stor og moderne enebolig med god planløsning

BRA 208m2

P-ROM 165m2

SOVEROM: 4

Pris fra kr 6 490 000 inkl tomt 

Signatur 305 er en moderne bolig med stram, spennende form og god planløsning som gir lyse og luftige rom.

Denne moderne eneboligen har en spennende og stram fasade med rene linjer og store vindusflater, som gir boligen et moderne designuttrykk. De to balkongene og terrassen har glassrekkverk hele veien rundt, som en spennende kontrast til den liggende huskledningen i tre. Samtidig ser du husets opprinnelige form gjennom det gjennomsiktige rekkverket.

Med totalt 208 m2, inkludert carport og sportsbod, har du rikelig med plass fordelt på fire soverom, et stort fellesrom med stue og kjøkken, egen tv-stue, to bad, eget vaskerom og flere boder.

Bildet er til inspirasjon og kan avvike fra endelige tegninger. Boligen blir omtegnet og tilpasses for flat tomt.

Midtstuen – et hus med funkispreg

BRA 157m2

P-ROM 151m2

SOVEROM: 4

Pris fra kr 5 390 000 inkl tomt

Midtstuen har en stilren fasade, med stående trepanel. Boligen har inngang under et praktisk overbygg.

Boligen har et stort og åpent oppholdsrom med kombinert stue og kjøkken, med flere soner. Fra stuen er det skyvedør ut til en romslig balkong. Huset har en innholdsrik 1 etasje, som er et perfekt sted for barna å boltre seg. Her finner du tre romslige soverom, hvorav det største har en dør ut. Den romslige stuen, som passer bra som TV-stue, har skyvedør til uteplass. Det er også et praktisk bad og en bod i denne etasjen.

Det flate taket gir huset et funkispreg. Dette er et spennende og moderne hus for en designbevisst familie.

Bildet er til inspirasjon og kan avvike fra endelige tegninger. Boligen blir omtegnet og tilpasses for flat tomt.