TYBAKKTOPPEN BOLIGOMRÅDE

Tomt nr 16 

Tomten blir flat og er ca 600 kvm. Vi foreslår følgende husmodeller: 

LINDÅS – når du vil ha alt på en flate

BRA 118m2

P-ROM 104m2

SOVEROM: 3

Pris fra kr 4 350 000 

Selve fasongen er med på å skape en lun og fin uteplass, siden huset har et lite utbygg på den ene siden. Inngangspartiet har et overbygg som er en forlengelse av taket.

Huset har også sportsbod praktisk plassert ved utgangsdøra. Det er i tillegg en egen inngang direkte til vaskerommet.

Ekstra takhøyde
Pulttaket gir ekstra takhøyde i stuen og oppholdsrommet, som er stort og romslig, med mange vindusflater som slipper inn godt med lys. Det er åpen løsning inn mot kjøkkenet, som likevel er skjermet. 

Fra kjøkkenet finner du inngang til et vaskerom og bod. Med sine tre soverom passer boligen like godt til en mindre familie, som til et par hvor barna har flyttet ut av redet.
Bildet er til inspirasjon og kan avvike fra endelige tegninger.

DRØBAKK – særegen fasade og god plassutnyttelse

BRA 179m2

P-ROM 124m2

SOVEROM: 4

Pris fra kr 5 000 000 

De smale, stående trepanelene, glassrekkverk og store vindusflater er med på å gi fasaden et særpreget uttrykk. En blanding av vertikale og horisontale vinduer gir fine detaljer.

Inngangspartiet har et praktisk overbygg som inkluderer en romslig sportsbod. Et perfekt sted for oppbevaring av alt fra sykler og ski til hageutstyr. Går du inn i huset kommer du først til et vindfang med garderobe. Deretter ledes du inn i det store, åpne oppholdsrommet som har kombinert stue- og kjøkkenløsning. Fra spiseplassen har du flott utsyn gjennom store vindusflater. Etasjen har også kombinert bad og vaskerom, og et mindre soverom/kontor.

Innholdsrik andre etasje

I andre etasje kommer du til en loftstue med utgang til balkong og ett bad. Her er det også tre romslige soverom, hvorav ett har walk-in-closet og direkte utgang til balkongen.

Bildet er til inspirasjon og kan avvike fra endelige tegninger.

Signatur 303 – romslig enebolig med spennende miks av materialvalg

BRA 166m2

P-ROM 153m2

SOVEROM: 3

Pris fra kr 5 290 000 

Et spennende materialvalg med en miks av tre og glass gir dette huset et flott og moderne særpreg. Huset med 187 kvadratmeter i bruksareal går over to plan, og har egen carport, tre soverom, to balkonger, åpen stue- og kjøkkenløsning, to bad og separat vaskerom. 

Overbygd inngangspart og carport

Selve inngangen finner du i første etasje med et praktisk overbygg, som har åpen carport under og stor, lekker terrasse over. Her kommer du først inn i husets hvile- og avslapningssone med to soverom og en tv-stue, som også kan fungere som gjesterom eller ekstra soverom ved behov. Etasjen har også et bad og separat vaskerom, samt to boder. Den ene med inngang fra utsiden.

 

Åpen stue- og kjøkkenløsning og store vindusflater

Trappen fra hallen leder deg opp til det store fellesrommet, som er både lyst og luftig med åpen løsning mellom kjøkken og stue, og med en skrå himling over. De store vindusflatene gir god kontakt med omgivelsene og naturen rundt, mens de to balkongene inviterer til hyppig bruk i sommerhalvåret. På dette planet har du også en egen sone bestående av et stort soverom med eget walk-in-closet og kort vei til badet. Her har du alt du trenger på ett plan.

Bildet er til inspirasjon og kan avvike fra endelige tegninger.

Midtstuen – et hus med funkispreg

BRA 157m2

P-ROM 151m2

SOVEROM: 4

Pris fra kr 4 950 000 

Midtstuen har en stilren fasade, med stående trepanel. Boligen har inngang under et praktisk overbygg.

Boligen har et stort og åpent oppholdsrom med kombinert stue og kjøkken, med flere soner. Fra stuen er det skyvedør ut til en romslig balkong. Huset har en innholdsrik 1 etasje, som er et perfekt sted for barna å boltre seg. Her finner du tre romslige soverom, hvorav det største har en dør ut. Den romslige stuen, som passer bra som TV-stue, har skyvedør til uteplass. Det er også et praktisk bad og en bod i denne etasjen.

Det flate taket gir huset et funkispreg. Dette er et spennende og moderne hus for en designbevisst familie.

Bildet er til inspirasjon og kan avvike fra endelige tegninger. Boligen blir omtegnet og tilpasses for flat tomt.

Tips: snu gjerne telefonen til liggende visning om du vil klikke deg inn på en tomt.