TYBAKKTOPPEN BOLIGOMRÅDE

Tomt nr 14 

Tomten blir flat og er ca 535 kvm. Det må bygges med flatt tak / pulttak. Vi foreslår følgende husmodeller: 

LINDÅS – når du vil ha alt på en flate

BRA 118m2

P-ROM 104m2

SOVEROM: 3

Pris fra kr 4 563 000 inkl tomt 

Selve fasongen er med på å skape en lun og fin uteplass, siden huset har et lite utbygg på den ene siden. Inngangspartiet har et overbygg som er en forlengelse av taket.

Huset har også sportsbod praktisk plassert ved utgangsdøra. Det er i tillegg en egen inngang direkte til vaskerommet.

Ekstra takhøyde
Pulttaket gir ekstra takhøyde i stuen og oppholdsrommet, som er stort og romslig, med mange vindusflater som slipper inn godt med lys. Det er åpen løsning inn mot kjøkkenet, som likevel er skjermet. 

Fra kjøkkenet finner du inngang til et vaskerom og bod. Med sine tre soverom passer boligen like godt til en mindre familie, som til et par hvor barna har flyttet ut av redet.
Bildet er til inspirasjon og kan avvike fra endelige tegninger.

DRØBAKK – særegen fasade og god plassutnyttelse

BRA 179m2

P-ROM 124m2

SOVEROM: 4

Pris fra kr 5 412 000 

De smale, stående trepanelene, glassrekkverk og store vindusflater er med på å gi fasaden et særpreget uttrykk. En blanding av vertikale og horisontale vinduer gir fine detaljer.

Inngangspartiet har et praktisk overbygg som inkluderer en romslig sportsbod. Et perfekt sted for oppbevaring av alt fra sykler og ski til hageutstyr. Går du inn i huset kommer du først til et vindfang med garderobe. Deretter ledes du inn i det store, åpne oppholdsrommet som har kombinert stue- og kjøkkenløsning. Fra spiseplassen har du flott utsyn gjennom store vindusflater. Etasjen har også kombinert bad og vaskerom, og et mindre soverom/kontor.

Innholdsrik andre etasje

I andre etasje kommer du til en loftstue med utgang til balkong og ett bad. Her er det også tre romslige soverom, hvorav ett har walk-in-closet og direkte utgang til balkongen.

Bildet er til inspirasjon og kan avvike fra endelige tegninger.

Signatur 303 -romslig enebolig med spennende miks av materialvalg

BRA 166m2

P-ROM 153m2

SOVEROM: 3

Pris fra kr 5 650 000 inkl tomt

Et spennende materialvalg med en miks av tre og glass gir dette huset et flott og moderne særpreg. Huset med 187 kvadratmeter i bruksareal går over to plan, og har egen carport, tre soverom, to balkonger, åpen stue- og kjøkkenløsning, to bad og separat vaskerom. 

Overbygd inngangspart og carport

Selve inngangen finner du i første etasje med et praktisk overbygg, som har åpen carport under og stor, lekker terrasse over. Her kommer du først inn i husets hvile- og avslapningssone med to soverom og en tv-stue, som også kan fungere som gjesterom eller ekstra soverom ved behov. Etasjen har også et bad og separat vaskerom, samt to boder. Den ene med inngang fra utsiden.

 

Åpen stue- og kjøkkenløsning og store vindusflater

Trappen fra hallen leder deg opp til det store fellesrommet, som er både lyst og luftig med åpen løsning mellom kjøkken og stue, og med en skrå himling over. De store vindusflatene gir god kontakt med omgivelsene og naturen rundt, mens de to balkongene inviterer til hyppig bruk i sommerhalvåret. På dette planet har du også en egen sone bestående av et stort soverom med eget walk-in-closet og kort vei til badet. Her har du alt du trenger på ett plan.

Bildet er til inspirasjon og kan avvike fra endelige tegninger.

KVADRATUREN – med åpne og praktiske romløsninger

BRA 161m2

P-ROM 141m2

SOVEROM: 4

Pris fra kr 5 450 000 inkl tomt

Kvadraturen er en minimalistisk enebolig der fasaden har en blanding av stående og liggende panel. Dette gir boligen et moderne og eksklusivt fasadeutrykk. 

Huset har balkong i øvre etasje og en stor terrasse nede, som med fordel kan innredes som en utvendig spiseplass. Store vindusflater slipper inn mye lys på sidene som vender ut mot terrassen. Hovedinngangen har et praktisk overbygg og lett adkomst til utvendig bod. Dette er et drømmehus for deg som ønsker et moderne hus med en åpen og praktisk romløsning.

 I første etasje kommer du inn i en stor hall, som leder til en luftig stue med åpen kjøkkenløsning. I etasjen er det også et hovedsoverom med walk-in-closet og et stort bad. Andre etasje har full takhøyde, tre gode soverom, bod, bad og separat vaskerom, samt loftstue med utgang til balkong.

Bildet er til inspirasjon og kan avvike fra endelige tegninger.

SKANSEN – kan utvides med carport under balkong

BRA 159m2

P-ROM 134m2

SOVEROM: 4

Pris fra kr 5 190 000 inkl tomt 

Skansen har et moderne uttrykk med store vindusflater, pulttak, og stående trekledning. Det er flere fine uteplasser med balkong og terrasser, og her finner man både solvegg, le for vinden og skygge.

Allrommet er åpent og de store vinduene og den ekstra takhøyden pulttaket gir, gjør at huset får mye naturlig lys. Tre gode soverom, bad og balkong gjør etasjen komplett. Etasjene kan snus slik at man får stue og kjøkken i 2 etasje og utgang til balkong/takterrasse over en mulig carport.

Bildet er til inspirasjon og kan avvike fra endelige tegninger. Boligen tilpasses for flat tomt og kan utvides med carport under balkong.

Midtstuen – et hus med funkispreg

BRA 157m2

P-ROM 151m2

SOVEROM: 4

Pris fra kr 5 175 000 inkl tomt

Midtstuen har en stilren fasade, med stående trepanel. Boligen har inngang under et praktisk overbygg.

Boligen har et stort og åpent oppholdsrom med kombinert stue og kjøkken, med flere soner. Fra stuen er det skyvedør ut til en romslig balkong. Huset har en innholdsrik 1 etasje, som er et perfekt sted for barna å boltre seg. Her finner du tre romslige soverom, hvorav det største har en dør ut. Den romslige stuen, som passer bra som TV-stue, har skyvedør til uteplass. Det er også et praktisk bad og en bod i denne etasjen.

Det flate taket gir huset et funkispreg. Dette er et spennende og moderne hus for en designbevisst familie.

Bildet er til inspirasjon og kan avvike fra endelige tegninger. Boligen blir omtegnet og tilpasses for flat tomt.

Tips: snu gjerne telefonen til liggende visning om du vil klikke deg inn på en tomt.