TYBAKKTOPPEN BOLIGOMRÅDE

Tomt nr 10 

Tomten blir flat og er ca 681 kvm. Det må bygges med saltak. Vi foreslår følgende husmodeller: 

STRAND – lyst og luftig

BRA 108m2

P-ROM 99m2

SOVEROM: 3

Pris fra kr 4 970 000 inkl tomt

Strand er en moderne og praktisk enebolig på ett plan. Fasaden med både liggende og stående smale panel, gjør at boligen skiller seg ut.

Med store vindusflater og mønt himling i stue og kjøkken, blir dette huset lyst og luftig. Huset har en romslig entre, hvor man kan velge å gå til den private sonen, med tre soverom og bad. I oppholdsrommet finner man et stort og luftig rom med takhøyde og store vindusflater. Den karakteristiske himlingen skaper et flott rom med kjøkken og stue, og har god plass til både spisebord og sofakrok.

Peisen kan nytes fra kjøkkenet og stuen, og blir prikken over i’en når man kan nyte utsikten gjennom husets store vindusflater. Det er også skyvedør ut til hagen fra kjøkkensonen.

Bildet er til inspirasjon og kan avvike fra endelige tegninger.

NORSTRAND – med balkong og store glasspartier

BRA 158m2

P-ROM 128m2

SOVEROM: 3

Pris fra kr 5 650 000 inkl tomt

Nordstrand er en moderne bolig som er meget egnet for en smal tomt.

Utenfor stuen finner man en stor balkong som lett kan bli familiens yndlingsplass. Saltaket gir en utrolig romfølelse i inngangs-planet, med en takhøyde på opptil fire meter i en stor, åpen stue- og kjøkkenløsning. Store glasspartier slipper inn mye lys, samtidig som lange, smale vinduer og forskjøvede takflater gir huset et moderne uttrykk.

Bildet er til inspirasjon og kan avvike fra endelige tegninger. Boligen blir omtegnet og tilpasses for flat tomt.

ALTA – tradisjonelt, moderne og originalt

BRA 206m2

P-ROM 142m2

SOVEROM: 4

Pris fra kr 5 820 000 inkl tomt

Alta har et stramt og moderne uttrykk hvor trekledningen følger fasadene over i taket for å understreke formen på huskroppen. Med skarpe og rene linjer er denne boligen helhetlig og tydelig i sin form og uttrykk.

Alta har elementer av det tradisjonelle og gjenkjennelige, men er samtidig moderne og originalt. Takhøyden har mye naturlig lys. Stue og kjøkken ligger i 2. etasje, med en fantastisk takhøyde. Her slippes mye naturlig lys inn gjennom store glassflater. Herfra er det direkte utgang til en romslig, overbygget terrasse. Etasjen har også et funksjonelt walk-in-closet, bad og soverom.

I første etasjen kommer man direkte inn til en solid TV stue, med direkte utgang til et overbygget uteareal. Etasjen rommer også tre soverom, et større bad og vaskerom med bodplass. Alta er et hus med spennende løsninger som fungerer for mange.

Bildet er til inspirasjon og kan avvike fra endelige tegninger. Boligen blir omtegnet og tilpasses for flat tomt.

Tips: snu gjerne telefonen til liggende visning om du vil klikke deg inn på en tomt.