TYBAKKTOPPEN BOLIGOMRÅDE

Tomt nr 1 

Tomten blir flat og er ca 757 kvm. Vi foreslår følgende husmodeller: 

LINDÅS – når du vil ha alt på en flate

BRA 118m2

P-ROM 104m2

SOVEROM: 3

Pris fra kr 4 500 000 

Selve fasongen er med på å skape en lun og fin uteplass, siden huset har et lite utbygg på den ene siden. Inngangspartiet har et overbygg som er en forlengelse av taket.

Huset har også sportsbod praktisk plassert ved utgangsdøra. Det er i tillegg en egen inngang direkte til vaskerommet.

Ekstra takhøyde
Pulttaket gir ekstra takhøyde i stuen og oppholdsrommet, som er stort og romslig, med mange vindusflater som slipper inn godt med lys. Det er åpen løsning inn mot kjøkkenet, som likevel er skjermet. 

Fra kjøkkenet finner du inngang til et vaskerom og bod. Med sine tre soverom passer boligen like godt til en mindre familie, som til et par hvor barna har flyttet ut av redet.
Bildet er til inspirasjon og kan avvike fra endelige tegninger.

DRØBAKK – særegen fasade og god plassutnyttelse

BRA 179m2

P-ROM 124m2

SOVEROM: 4

Pris fra kr 5 150 000

De smale, stående trepanelene, glassrekkverk og store vindusflater er med på å gi fasaden et særpreget uttrykk. En blanding av vertikale og horisontale vinduer gir fine detaljer.

Inngangspartiet har et praktisk overbygg som inkluderer en romslig sportsbod. Et perfekt sted for oppbevaring av alt fra sykler og ski til hageutstyr. Går du inn i huset kommer du først til et vindfang med garderobe. Deretter ledes du inn i det store, åpne oppholdsrommet som har kombinert stue- og kjøkkenløsning. Fra spiseplassen har du flott utsyn gjennom store vindusflater. Etasjen har også kombinert bad og vaskerom, og et mindre soverom/kontor.

Innholdsrik andre etasje

I andre etasje kommer du til en loftstue med utgang til balkong og ett bad. Her er det også tre romslige soverom, hvorav ett har walk-in-closet og direkte utgang til balkongen.

Bildet er til inspirasjon og kan avvike fra endelige tegninger.

SIGNATUR 305 – stor og moderne enebolig med god planløsning

BRA 208m2

P-ROM 165m2

SOVEROM: 4

Pris fra kr 5 735 000 

Signatur 305 er en moderne bolig med stram, spennende form og god planløsning som gir lyse og luftige rom.

Denne moderne eneboligen har en spennende og stram fasade med rene linjer og store vindusflater, som gir boligen et moderne designuttrykk. De to balkongene og terrassen har glassrekkverk hele veien rundt, som en spennende kontrast til den liggende huskledningen i tre. Samtidig ser du husets opprinnelige form gjennom det gjennomsiktige rekkverket.

Med totalt 208 m2, inkludert carport og sportsbod, har du rikelig med plass fordelt på fire soverom, et stort fellesrom med stue og kjøkken, egen tv-stue, to bad, eget vaskerom og flere boder.

Bildet er til inspirasjon og kan avvike fra endelige tegninger. Boligen blir omtegnet og tilpasses for flat tomt.

KVADRATUREN – med åpne og praktiske romløsninger

BRA 161m2

P-ROM 141m2

SOVEROM: 4

Pris fra kr 5 240 000 

Kvadraturen er en minimalistisk enebolig der fasaden har en blanding av stående og liggende panel. Dette gir boligen et moderne og eksklusivt fasadeutrykk. 

Huset har balkong i øvre etasje og en stor terrasse nede, som med fordel kan innredes som en utvendig spiseplass. Store vindusflater slipper inn mye lys på sidene som vender ut mot terrassen. Hovedinngangen har et praktisk overbygg og lett adkomst til utvendig bod. Dette er et drømmehus for deg som ønsker et moderne hus med en åpen og praktisk romløsning.

 I første etasje kommer du inn i en stor hall, som leder til en luftig stue med åpen kjøkkenløsning. I etasjen er det også et hovedsoverom med walk-in-closet og et stort bad. Andre etasje har full takhøyde, tre gode soverom, bod, bad og separat vaskerom, samt loftstue med utgang til balkong.

Bildet er til inspirasjon og kan avvike fra endelige tegninger.

SKANSEN – kan utvides med carport under balkong

BRA 159m2

P-ROM 134m2

SOVEROM: 4

Pris fra kr 5 040 000 

Skansen har et moderne uttrykk med store vindusflater, pulttak, og stående trekledning. Det er flere fine uteplasser med balkong og terrasser, og her finner man både solvegg, le for vinden og skygge.

Allrommet er åpent og de store vinduene og den ekstra takhøyden pulttaket gir, gjør at huset får mye naturlig lys. Tre gode soverom, bad og balkong gjør etasjen komplett. Etasjene kan snus slik at man får stue og kjøkken i 2 etasje og utgang til balkong/takterrasse over en mulig carport.

Bildet er til inspirasjon og kan avvike fra endelige tegninger. Boligen tilpasses for flat tomt og kan utvides med carport under balkong.